Lahjakortti – FysiTrainer

70,00630,00

Tarvitseeko ystävä tai läheinen tukea liikkumiseen, ravitsemukseen ja arjen valintoihin? Voit tukea hänen elämän muutoksia nyt myös ostamalla lahjakortin Rantakylän Fysikaalisen Hoitolaitoksen FysiTrainer palveluun.

FysiTrainerin tehtävä on ohjata asiakkaan harjoittelua, ravitsemusta ja arjen valintoja siihen suuntaan, että asiakas pääsee kohti omia tavoitteitaan. Jakson alussa asiakkaan kanssa laaditaan yksilölliset tavoitteet jaksolle. Päästäkseen kohti tavoitetta, harjoittelun on oltava asiakkaalle mieleistä, tarpeeksi haastavaa ja tavoitteiden suuntaista. Pelkkä kova harjoittelu ei riitä tavoitteiden saavuttamiseen vaan henkilön kaikki elämän kokonaisuudet (psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen) tulee huomioida kokonaisvaltaisesti.

Alku-, väli- ja loppumittaukset tehdään henkilön tarpeen ja tavoitteiden mukaisesti, jotta harjoittelun vaikuttavuutta voidaan seurata. Kuntosalin avainpantilla saat käyttää kuntosaliamme vapaasti valmennuksen aikana ja se sisältyy pakettien kuukausimaksuun!

Lisää tuote ostoskoriin, maksa ja lataa ladattava ja tulostettava lahjakortti. Tulostettuasi lahjakortin, lisää lahjan saajan nimi, palvelu jonka ostit sekä ostopäivä. Taita lahjakortti ja anna lahjan saajalle.

Lahjan saaja voi varata ajan nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse.

Poista
Tuotetunnus (SKU): FYSITRAINER-LAHJA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti – FysiTrainer”

Saatat myös pitää...