Lahjakortti – Voimagallerian kuntosalille ja kuntosaliohjelma

50,00120,00

Voit ostaa Rantakylän Fysikaalisen hoitolaitoksen VoimaGallerian kuntosalille kuntosaliohjelman sekä kuntosalikäyntejä lahjaksi.

Kuntosaliohjelma luodaan jokaiselle yksilöllisesti. Ohjelma sisältää ohjauksen ja oman, henkilökohtaisen kirjallisen kuntosaliohjelman.

VoimaGalleria on Rantakylän toimintakeskuksen toisessa kerroksessa toimiva kuntosali. Rauhallinen ympäristö ja paineilmalla toimivat Hur -kuntosalilaitteeet mahdollistavat turvallisen ja yksilöllisen kuntoilun.

Voimaan -kaupasta voit ostaa Rantakylän Fysikaalisen Hoitolaitoksen VoimaGallerian kuntosalille 10 ja 20 kerran kuntosalikortteja. Oston voimassaolo on vuosi ostopäivästä lähtien. Kuntosalille pääset sähköisellä pantillisella avainkortilla, pantti 20 €. Kuntosalikortti haetaan tilausvahvistusta vastaan Rantakylän Fysikaalisen Hoitolaitoksen puolelta. Samalla voit lunastaa henkilökohtaisen avainkortin.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä alkaen.

Lisää tuote ostoskoriin, maksa ja lataa ladattava ja tulostettava lahjakortti. Tulostettuasi lahjakortin, lisää lahjan saajan nimi, palvelu jonka ostit sekä ostopäivä. Taita lahjakortti ja anna lahjan saajalle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): VOIMAGALLERIA-LAHJA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti – Voimagallerian kuntosalille ja kuntosaliohjelma”